Ο κ. Τσέλεπος αναφέρθηκε τόσο στην ιδιότητά του ως αμπελουργός όσο και στις τεχνικές οινοποίησης που χρησιμοποιεί.
Στις παρυφές του Πάρνωνα απλώνεται ο αμπελώνας του κτήματος σε έκταση 250 στρεμμάτων, όπου καλλιεργούνται 5 διαφορετικές ποικιλίες, το μοσχοφίλερο, το μερλό, το καμπερνέ, το σοβινιόν και το σαρντονέ, οι οποίες δίνουν τα μοναδικά κρασιά του κτήματος.
Μερικά από τα κρασιά που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι σπουδαστές μας και να τα αναλύσουν, παρουσία του κ. Τσέλεπου, ήταν: Amalia Brut, Μαντίνεια, Κοκκινόμυλος και Νεμέα Δρυόπη.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Τσέλεπο για την εξαιρετική παρουσίαση καθώς και την κ. Χρύσα Γιατρά για τη συμμετοχή της.