Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Κουζίνα Βόρειας Ιταλίας – LE MONDE Food Professionals 2019

11 Απριλίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ριζότο με γκουαντσιάλε, ραντίτσιο & γκορκοντζόλα, πολέντα με προσούτο και τρούφα, καρμπονάρα, ραγκού μπολονέζ ήταν μερικές μόνο από τις παραδοσιακές συνταγές της γείτονας χώρας, που παρουσίασε ο chef και καθηγητής μαγειρικής τέχνης της σχολής, Ηλίας Κόκκορης, υπογραμμίζοντας την αυθεντικότητα της παρασκευής τους και το γευστικό μεγαλείο της απλότητας τους η οποία βασίζεται στις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.