Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Η γαστρονομική διαδρομή μέχρι το αστέρι | LE MONDE Seminars 2024

4 Απριλίου, 2024 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

O διακεκριμένος executive chef του ξενοδοχείου The Margi με τα πολυβραβευμένα εστιατόρια Malabar και Patio, Παναγιώτης Γιακαλής, βραβευμένος με αστέρι Michelin, απόφοιτος και καθηγητής μαγειρικής της LE MONDE μοιράστηκε μαζί μας σε μια εκ βαθέων διάλεξη τη διαδρομή και τη μεθοδολογία που ακολούθησε μέχρι την κατάκτηση της πολυπόθητης διάκρισης, ενώ είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη συνταγή που ξεχώρισε, σε όλα τα στάδια της γαστρονομικής της εξέλιξης.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.