Παρασκευή 17/1/2014 17.30 – 20.30
Ένα γευστικό οδοιπορικό στην Ευρώπη με στάσεις στις χώρες που παράγουν τα πιο γνωστά ευρωπαϊκά τυριά. Λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουμε τα κυριότερα ευρωπαϊκά τυριά, πόσοι όμως ξέρουμε πραγματικά πώς να εκμεταλλευτούμε τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά τους για να δημιουργήσουμε εκλεπτυσμένα πιάτα; Μέσα από τη γευσιγνωσία των πιο αντιπροσωπευτικών τυριών της ευρωπαϊκής ηπείρου, θα γνωρίσουμε νέους τρόπους αξιοποίησης των ιδιαίτερων αυτών πρώτων υλών.
Βασίλης Πορής