Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες από Τρίτη 8/12 ως και Παρασκευή 11/12, θα φιλοξενήσουμε στη σχολή LE MONDE τον κ. Claude Jean Marie Chirron, καθηγητή ζαχαροπλαστικής τέχνης ο οποίος έρχεται από το Παρίσι και τη γαλλική σχολή γαστρονομίας Ferrandi Paris για να παρουσιάσει μια σειρά σεμιναρίων υψηλού επιπέδου στη σχολή LE MONDE.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε σπουδαστές ζαχαροπλαστικής τέχνης και νέους επαγγελματίες και πραγματεύονται διάφορα θέματα από τις τελευταίες παριζιάνικες τάσεις στη σοκολατοποιία μέχρι επιδόρπια υψηλής αισθητικής και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για μικρά ζαχαροπλαστεία.
Πρόγραμμα σεμιναρίων:
Τρίτη 8/12 10.00 – 13.00 High End Desserts I
Τρίτη 8/12 17.30 – 20.30 Caramel, tartes, cakes, eclairs etc.
Τετάρτη 9/12 10.00 – 13.00 High End Desserts II
Τετάρτη 9/12 17.30 – 20.30 Christmas creations for a boutique pastry shop
Πέμπτη 10/12 13.30 – 16.30 The latest Parisian trends in chocolate creations
Πέμπτη 10/12 17.30 – 20.30 The latest Parisian trends in chocolate creations
Παρασκευή 11/12 09.00 – 12.00 The latest Parisian trends in pastry boutique shops
Η εβδομάδα γαλλικής ζαχαροπλαστικής εγκαινιάζει την έναρξη των σεμιναρίων Food Friends, Food Professionals, Wine Friends για το έτος 2015 – 2016. Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί άμεσα σε ηλεκτρονική μορφή στο site της σχολής www.lemonde.edu.gr.
Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της σχολής στο ισόγειο. Τηλ. 210811700, [email protected]