Αρχική > FROM FARM TO FORK! LE MONDE FOOD PROFESSIONALS 2019
FROM FARM TO FORK! LE MONDE FOOD PROFESSIONALS 2019
20 Δεκεμβρίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
Συνταγές που αντανακλούν τη μαγειρική φιλοσοφία και έκφραση του executive chef του ξενοδοχείου The Margi & επιτυχημένου απόφοιτου της Σχολής, Panagiotis Giakalis, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα σεμινάριο from farm to fork!
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.