Ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην υψηλή ζαχαροπλαστική – αρτοποιία που προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου στην Ελλάδα. Η διδασκαλία γίνεται από κορυφαίους pastry chefs, σε σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσεων στη μοντέρνα & κλασική ζαχαροπλαστική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Διάρκεια:
16 Εβδομάδες
Μαθήματα:
2 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025

Πλεονεκτήματα Προγράμματος

  • 16 διαφορετικές θεματικές ενότητες
  • Πάνω από 300 πρότυπες σύγχρονες συνταγές
  • Νέες γαστρονομικές τάσεις
  • Up to date τεχνικές & εφαρμογές
  • Dessert styling
  • Παραδοσιακά ελληνικά γλυκά με μοντέρνες τεχνικές

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

νέους pastry chefs ή chefs που επιθυμούν να εξελίξουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους. Επίσης, σε εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν έναν τίτλο σπουδών με απήχηση στον ιδιωτικό τομέα.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
  • Δυνατότητα διεθνούς καριέρας
  • Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
    Πρόγραμμα Σπουδών

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.