Ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην υψηλή ζαχαροπλαστική – αρτοποιία που προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου στην Ελλάδα. Η διδασκαλία γίνεται από κορυφαίους pastry chefs, σε σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσεων στη μοντέρνα & κλασική ζαχαροπλαστική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
Διάρκεια:
16 Εβδομάδες
Μαθήματα:
2 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
Νοέμβριος 2024
Έναρξη:
Νοέμβριος 2024
Πλεονεκτήματα Προγράμματος
- 16 διαφορετικές θεματικές ενότητες
- Πάνω από 300 πρότυπες σύγχρονες συνταγές
- Νέες γαστρονομικές τάσεις
- Up to date τεχνικές & εφαρμογές
- Dessert styling
- Παραδοσιακά ελληνικά γλυκά με μοντέρνες τεχνικές
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
νέους pastry chefs ή chefs που επιθυμούν να εξελίξουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους. Επίσης, σε εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν έναν τίτλο σπουδών με απήχηση στον ιδιωτικό τομέα.
Το πρόγραμμα προσφέρει:
- Μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
- Δυνατότητα διεθνούς καριέρας
- Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ