Ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην υψηλή γαστρονομία που προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου στην Ελλάδα. Η διδασκαλία γίνεται από κορυφαίους chefs, σε σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, μέσα από τεχνικές και συνταγές που ακολουθούν τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις.
Διάρκεια:
16 Εβδομάδες
Μαθήματα:
2 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025
Έναρξη:
Νοέμβριος 2025
Πλεονεκτήματα Προγράμματος
- 32 διαφορετικές θεματικές ενότητες
- Πάνω από 140 πρότυπες σύγχρονες συνταγές
- Νέες γαστρονομικές τάσεις
- Up to date τεχνικές & εφαρμογές
- Food styling
- Sous vide
- Ethnic cuisine
- Μοντέρνες ελληνικές συνταγές
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
σε νέους επαγγελματίες chefs που επιθυμούν να εξελίξουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους. Επίσης, σε εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν έναν τίτλο σπουδών με απήχηση στον ιδιωτικό τομέα.
Το πρόγραμμα προσφέρει:
- Μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
- Δυνατότητα διεθνούς καριέρας
- Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ