… from a chef’s perspective. O chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra, μας μεταφέρει στα ενδότερα του fine dining, περιγράφοντας την εσωτερική λειτουργία, την οργάνωση αλλά και τους κανόνες διαχείρισης της κουζίνας. Οι προκλήσεις του chef πολλές, ενώ η προσπάθεια να είναι όλα υπό έλεγχο, συνεχής.

Η διάλεξη απευθύνεταισε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Τάσος Μαντής
Read his mini bio
X

Ο chef έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας περάσει από κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και το Fat Duck στην Αγγλία ( 3 αστέρια Μichelin). Με τις διδαχές της αξιοζήλευτης αυτής διεθνούς πορείας, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τους αγαπημένους του όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «από τη φάρμα στο τραπέζι» ανάγοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας σε γαστρονομικό success story. Μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου Hytra, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, τον βρίσκουμε σήμερα στο δικό του γαστρονομικό εστιατόριο Soil στο Παγκράτι, εμπνέοντας μια σπουδαία γαστρονομική χορογραφία.

seminar date:
20/01/2020 - 11.30-13.05
Cost: Δωρεάν
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.