Efficiency, effectiveness, organization, control are just a few of the elements of a successful dining unit. The art of catering goes through specific success factors.
Τhe seminar is addressed to LE MONDE students. Admission is free, reservation is required at 210 8211700 or by filling out the form below.
Ο κ. Πράπας έχει περάσει από υπεύθυνες θέσεις γύρω από τον τομέα του F&B εστιατορίων όπως, Restaurant Manager στο Matsuhisa που βρίσκεται στο St. Moritz της Ελβετίας και συνέχισε στον ίδιο όμιλο στη θέση F&B Operation Manager στην Μύκονο στο Belvedere Hotel. Πλέον είναι Hotel Manager στο Katikies Resorts & Club, όπου μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του γύρω από την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, την Ανάλυση Κινδύνων και τα Σημεία Ελέγχου Κρίσεων.