The successful graduate of LE MONDE, chef pâtissier of “Maison Mavrommatis” and the Michelin-starred restaurant of the same name in Paris, Vassilis Karamoutsios, in his own version of the partnership of Greek and French gastronomic culture. Making the most of unique Greek products and raw materials, he creates elegant desserts, applying the most modern and innovative French techniques. Creative interventions and bold experiments that take confectionery a step further.

Special prices for LE MONDE students & graduates. Reservation is required at 210 8211700 or by filling out the form below.

 

Instructor:
Βασίλης Καραμούτσιος
Read his mini bio
X

Έχει σπουδάσει στο τμήμα Αρχειονομίας – Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευόμενος στο DAIOS COVE, στο Βαθύ του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής με Έλληνες και Γάλλους εισηγητές. Σήμερα είναι chef pâtissier του “Maison Mavrommatis” και του βραβευμένου με αστέρι Michelin ομώνυμου εστιατορίου στο Παρίσι.

seminar date:
27/03/2020 - 16.45-20.00
Cost: 50€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.