The ultimate summer trend is delicious and hardly anyone can resist it. Frozen desserts! They have their own character and close a meal in the most delicious way. Creative and tasty suggestions that will fully meet your sweet requirements.
Special prices for LE MONDE students & graduates. Reservation is required at 210 8211700 or by filling out the form below.
Απόφοιτος της Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με μετεκπαιδεύσεις στην ιταλική ζαχαροπλαστική και στην παρασκευή παγωτού στην Πάρμα.Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας και τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής και παγωτού σε αρκετές επιχειρήσεις. Το 2007 συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη, Pierre Hermé και ομάδα συνεργατών του.Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διδάσκει τα τελευταία χρόνια την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.