Το κρέας είναι ένα από τα βασικά συστατικά της διατροφής των περισσότερων ανθρώπων, με το χοιρινό να είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποια είναι όμως η ανατομία του χοίρου και τι μπορεί να μας δώσει το κάθε μέρος του ζώου, σε επίπεδο γεύσης αλλά και υφής; Ο chef Αχιλλέας Παπαχρήστος μας μαθαίνει πώς να επιλέγουμε τα κομμάτια του χοιρινού ανάλογα με το πώς θα τα αξιοποιήσουμε μαγειρικά.
To σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.