Contemporary baking and decorating techniques that upgrade a classic tart, will be presented by pastry chef, George Potsis. A specialized seminar with everything you need to know for the right preparation of the tart, that will help you ensure excellent taste.

Special prices for LE MONDE students & graduates. Reservation is required at 210 8211700 or by filling out the form below.

Instructor:
Γιώργος Πότσης
Read his mini bio
X

Αποφοίτησε από την ειδικότητα Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, το 2010. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με το επάγγελμα, έγινε στην πρακτική του άσκηση στο ξενοδοχείο Elounda Peninsula All Suite Hotel στην Κρήτη. Ακολούθησε μία πορεία στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, όπως το «Σοκολάτα» και τα «Fresh». Εργάστηκε δίπλα σε καταξιωμένους ζαχαροπλάστες, με συνεχή εξέλιξη στην καριέρα του, έχοντας σαν κίνητρο την αγάπη και τον σεβασμό του προς το επάγγελμα. Παράλληλα, εργαζόταν σε εστιατόρια, όπως το εστιατόριο «Premiere» του ξενοδοχείου Atheneaum Intercontinental. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος του διδακτικού προσωπικού του Eκπαιδευτικού Oμίλου LΕ MONDE ως καθηγητής Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Pastry Chef στο ξενοδοχείο «The Stanley Hotel» στην Αθήνα.

seminar date:
29/04/2020 - 14.10-16.35
Cost: 50€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.