It is the know-how that makes the difference. While to this day, professional confectioners are limited to creating delicious and elaborate sweet creations, “evolutionary gastronomy” transforms traditional confectionery to unique health and wellness recipes. Traditional sweet recipes, with the exact same ingredients, but with more vitamins and fewer calories, will turn a healthy diet into a delicious habit.
Special prices for LE MONDE students & graduates. Reservation is required at 210 8211700 or by filling out the form below.
Βασιλική Τρίμη: Είναι Βιολόγος με κατεύθυνση σπουδών στη Φυσιοπαθολογία και στη Μοριακή Βιολογία. Αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο Βιολογικών Επιστημών της Φερράρα, Ιταλίας. Ασχολήθηκε με την έρευνα στον τομέα της αντιμετώπισης της πολυκυστικής νόσου του νεφρού, στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο της Φερράρα, και έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά ηλεκτρονικά και μη περιοδικά, όπως το Biochemical and biophysical research communications και Cell proliferation. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν στην Ελλάδα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου απέκτησε με άριστα, τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Διατροφή. Η κατεύθυνση που εξειδικεύτηκε είναι αυτή της Κλινικής Διατροφής και συγκεκριμένα η μελέτη της επίδρασης βιοδραστικών φυτικών εκχυλισμάτων στον οστικό μεταβολισμό και στον καρκίνο των οστών. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών και ασχολείται με την αρθρογράφηση σε ηλεκτρονικά περιοδικά με θέματα που αφορούν τη διατροφή, την υγεία και την αναπαραγωγή. Εργάζεται ως πιστοποιημένη health and wellness coach, και συνεργάζεται με κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα μικροβιολογίας, υγιεινής και διατροφής καθώς και στον τομέα της Culinary Nutrition.
Ζαφείρης Κλωνάρης:Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην ιταλική ζαχαροπλαστική και την παρασκευή παγωτού στην Πάρμα. Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας και τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής και παγωτού σε αρκετές επιχειρήσεις. Το 2007 συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη, Pierre Hermé και ομάδα συνεργατών του. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Κατέχει πιστοποίηση εκπαίδευσης από το Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.