Day one: Thursday 05/03/2020
Day two: Friday 06/03/2020
Special prices for LE MONDE students & graduates. Reservation is required at 210 8211700 or by filling out the form below.
Γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε ζαχαροπλαστική στη δημόσια τουριστική σχολή της Κρήτης (1997-1999). Κίνητρο, ο φυσικός χώρος που μεγάλωσε, η οικογενειακή της επιχείρηση. Το 2001 ένας χρόνος σπουδών στη γαλλική ιδιωτική σχολή LE NOTRE αποτέλεσε μεγάλο εφόδιο για τη συνέχεια : Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε τεχνικές ζαχαροπλαστικής και ισχυρή γνώση σε εξειδικευμένους τομείς όπως η καλλιτεχνική καραμέλα και σοκολάτα. Η πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ξεκίνησε με την πρακτική στο ξενοδοχείο Elounda Beach. Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία, στον ομίλο Grecotel, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως pastry chef στο Grand Resort Lagonissi. Παράλληλα, τα τελευταία 15 χρόνια είναι εκπαιδευτικός στη ζαχαροπλαστική και διακοσμητική τέχνη του γλυκού. Ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα στη δημόσια σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Αναβύσσου και τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να προσφέρει τις γνώσεις της ως καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.