Χάρης Ψιλόπουλος

23 Φεβρουαρίου, 2024 -

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Συνέχισε τις σπουδές του στο DCT (Ελβετία) λαμβάνοντας το Culinary Arts Diploma και κατόπιν στο University of Birmingham (Αγγλία) όπου αποφοίτησε με BA (Hons.) in Culinary Arts . Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο KFG Κout Food Group (Kuwait), στο Hotel Ermitage (Zurich), 2 Michelin star restaurant (Relais & Chateaux) και στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων στο Maison Blanc (French pâtisserie-boulangerie). Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.