Chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, όπου προσελκύει τους καλεσμένους του – όπως αποκαλεί τους πελάτες του CTC- σε ένα «γαστριμαργικό ταξίδι όπου χρώματα, υφές και γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά κι ασύστολα». Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η επαγγελματική σταδιοδρομία του είναι εντυπωσιακή, αφού έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο, δίπλα σε τεράστιες μορφές της γαστρονομίας που αποκαλεί «μεγάλους δασκάλους» του, όπως ο Alain Passard, η Hélène Darroze, ο Éric Fréchon και ο Pascal Barbot. Επιστρέφοντας την Ελλάδα, ανέλαβε το εστιατόριο Περιβόλι και στη συνέχεια διετέλεσε Executive Chef του Elunda Peninsula στην Κρήτη για 3 χρόνια. Κέρδισε την πρώτη θέση για την περιοχή της Μεσογείου, στον διεθνή διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef of the Year 2015.