Ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που λειτουργούν και διευθύνουν τμήματα καφέ, κάθε είδους επιχείρησης εστίασης. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.

Διάρκεια:
3 Εβδομάδες
Μαθήματα:
3 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
20/01/2025
Έναρξη:
20/01/2025

Ενδεικτικές Διδασκόμενες Ενότητες

  • Ποικιλίες καφέ και coffee tasting
  • Βασικές αρχές παρασκευής espresso – cappuccino
  • Βασικές αρχές Latte art
  • Τεχνικές παρασκευής καφέ φίλτρου
  • Ανάλυση, συντήρηση και ρύθμιση εξοπλισμού καφέ
  • Παρασκευή και γευσιγνωσία λοιπών ροφημάτων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στην τέχνη του καφέ και να εργαστούν στον συναρπαστικό κλάδο της εστίασης.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
    Πρόγραμμα Σπουδών

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.