Ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που διευθύνουν εστιατόρια, bar και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.
Διάρκεια:
20 Εβδομάδες
Μαθήματα:
3 φορές την εβδομάδα
Έναρξη:
11/11/2024
Έναρξη:
11/11/2024
Θεματικές Ενότητες
- Bartender
- Sommelier
- Restaurant operation and Food & Beverage Management
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες οργάνωσης, λειτουργίας και διεύθυνσης κάθε επισιτιστικής επιχείρησης.
Το πρόγραμμα προσφέρει:
- Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
- Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
- Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE