Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Αβγό- Σεμινάριο για την πιο ολοκληρωμένη πρώτη ύλη από τον Jean Marie Hoffmann

19 Μαρτίου, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Jean Marie Hoffmann (1)

 

 

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο για μια απο τις πιο ιδιαίτερες πρώτες ύλες της κουζίνας, το αβγό, παρουσίασε ο chef της Γαλλικής Πρεσβείας, κ. Jean Marie Hoffmann τον Μάρτιο στη σχολή LE MONDE. Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να δουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας με πρωταγωνιστή το ταπεινό αβγό.

 

 

 

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.