Άγρια Τρούφα | LE MONDE Webinars 2021
12 Φεβρουαρίου, 2021 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
Περί άγριας τρούφας ο λόγος, με τον βραβευμένο chef Μιχάλη Νουρλόγλου να μας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αναδείξουμε αυτόν τον πολύτιμο γαστρονομικό θησαυρό. Δημιουργώντας live streaming ένα εντυπωσιακό πιάτο, ανέλυσε όλη τη σκέψη και τη «φιλοσοφία της γεύσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πίσω από τη δημιουργία του. Παράλληλα, ο κ. Γιώργος Πανής, Managing Director της εταιρείας Coronea Truffles & Olive Oil μας σύστησε τα διάφορα είδη άγριας τρούφας και τον τρόπο συλλογής τους, αναλύοντας με κάθε λεπτομέρεια ζητήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην εποχικότητα, τον σωστό τρόπο αποθήκευσης και συντήρησης, καθώς και τα χαρακτηριστικά που φέρει μια φρέσκια άγρια τρούφα.
Ευχαριστούμε πολύ τους εισηγητές μας για αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον Live Webinar!