Advanced Professional Programme in Culinary Arts | Advanced Professional Programme in Pastry
DOWNLOAD BROCHURE
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE σε αποκλειστική συνεργασία με κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας στο Παρίσι, προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία διδασκαλίας από κορυφαίους chefs διεθνούς επιπέδου, παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα γαστρονομικής εξειδίκευσης, που διεξάγεται στην Αθήνα και το Παρίσι.
- 100% εργαστηριακή εκπαίδευση “hands on training” συνολικής διάρκειας 120 διδακτικών ωρών, οι 60 από τις οποίες διεξάγονται από καταξιωμένους καθηγητές της LE MONDE και οι υπόλοιπες 60 ώρες, από καθηγητές της γαλλικής σχολής.
- Όσοι το παρακολουθούν έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, να εξελίξουν την τεχνογνωσία τους, να εμπλουτίσουν τη γαστρονομική τους κουλτούρα, να ανακαλύψουν το προσωπικό τους food styling και να καθιερώσουν την προσωπική τους γαστρονομική υπογραφή.
Διάρκεια:
7 Εβδομάδες
Μαθήματα:
Εργαστηριακά
Έναρξη:
Νοέμβριος 2024
Έναρξη:
Νοέμβριος 2024
Τα προγράμματα απευθύνονται σε:
αποφοίτους επισιτιστικών τμημάτων και σε νέους επαγγελματίες του χώρου με επαρκή επαγγελματική εμπειρία.
Τα προγράμματα προσφέρουν:
- Μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Δυνατότητα διεθνούς καριέρας
- Ενίσχυση ελκυστικότητας βιογραφικού
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Απόκτηση επαγγελματικών προσόντων με τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδος στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ