Θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε γλυκά σαν επαγγελματίες; Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE σας δίνει τη δυνατότητα.
Το Intensive Pastry Chef Course – Εντατικό Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες – αναλαμβάνει να σας εισάγει στον μαγικό κόσμο της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής, ξεκινώντας από την αρχή!
Τα μαθήματα διαρκούν 6 εβδομάδες και πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους εργαστηριακούς χώρους. Οι συμμετέχοντες υλοποιούν βήμα προς βήμα την κάθε συνταγή, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών ζαχαροπλαστικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και έρχονται σε επαφή με όλες τις βασικές πρώτες ύλες και τεχνικές.
Έναρξη νέου τμήματος: Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 8211700, [email protected]