Νέο τμήμα “Restaurant Operation – Food & Beverage Management” ξεκινάει στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE τη Δευτέρα 27 Απριλίου.
Πρόκειται για πρόγραμμα εκπαίδευσης 8 εβδομάδων, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να απασχοληθούν σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης που περιλαμβάνει εστιατόριο.
Τα μαθήματα του προγράμματος είναι κυρίως εργαστηριακά και αποσκοπούν στην ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν το service και τη διαχείριση ενός εστιατορίου.
Ο Restaurant Manager είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει σε βάθος όλες τις λειτουργίες ενός εστιατορίου και μπορεί να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιτυχημένη λειτουργία του.
Η φοίτηση διαρκεί 8 εβδομάδες και τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα.
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ