Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, την Παρασκευή 22 Μαΐου, το Σάββατο 23 Μαΐου και την Κυριακή 24 Μαΐου, σπουδαστές και καθηγητές μας θα βρεθούν στο Μουσείο Μπενάκη για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του τριημέρου με τίτλο «Ημέρες Γαστρονομίας».
Στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται live cooking sessions, τα οποία γίνονται στο αίθριο του μουσείου και στα οποία μαγειρεύουν καθηγητές της σχολής LE MONDE και άλλοι chefs. Σπουδαστές της σχολής μας θα συμμετέχουν σε όλα τα live cooking sessions, υποστηρίζοντας ενεργά την παρασκευή των συνταγών.
Παράλληλα, καθηγητές μας θα συμμετάσχουν σε διαλέξεις που θα λάβουν χώρα στο αμφιθέατρο του μουσείου.
Τέλος, θα υπάρχει stand της σχολής με τα βιβλία των εκδόσεων Les Livres du Tourisme και ενημερωτικά φυλλάδια.
Για τους σπουδαστές της σχολής LE MONDE η είσοδος στο Μουσείο Μπενάκη και για τις 3 ημέρες είναι δωρεάν με την επίδειξη της σπουδαστικής ταυτότητας.
Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι καθηγητές μας είναι οι εξής:
Σάββατο 23 Μαΐου
13.00 – 14.00 Τα super – food της Πελοποννήσου. Οι σύγχρονες υπερτροφές της Πελοποννησιακής γης.
Εισηγητές – Καθηγητές LE MONDE: Θεοδώρα Καλογεράκου και Ηλίας Αναστασιάδης
14.00 – 15.00 Ο Πελοποννησιακός αμπελώνας
Εισηγητές – Kαθηγητές LE MONDE: Ηλίας Διαμαντόπουλος
15.00 – 16.00 Live Cooking Session
Chef Μιχάλης Ντουνέτας
Κυριακή 24 Μαΐου
15.00 – 16.00 Live Cooking Session
Chef Βασίλης Πορής