Από τη φημισμένη γαλλική συνταγή του πιο αγαπητού μικρού γλυκού, εμπνέεται ο διακεκριμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος, προτείνοντας λαχταριστούς πρωτότυπους συνδυασμούς που φέρουν την προσωπική του υπογραφή! Éclairs που θα ξεχωρίσουν στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου σας και θα εντυπωσιάσουν με την αισθητική τους καινοτομία.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 210 8211700 & 2104830500 ή μέσω e-mail στο [email protected]
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μετράει σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Από τη φύση του ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, κατάφερε να αποτυπώσει την καλλιτεχνική του τάση στις γλυκές αμαρτίες που δελεάζουν τους πάντες. Με εκπαιδεύσεις σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, o Δημήτρης Χρονόπουλος δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια που έχουν καταφέρει να λάβουν το ποθητό αστέρι όπως το Βαρούλκο, η Σπονδή και το Vardis. Από το 2007 είναι τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Valhrona στην Ελλάδα και έπειτα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζαχαροπλαστικής στον κόσμο. Επιπλέον, η δραστηριότητα του ως Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης του χώρου της ζαχαροπλαστικής και της δημιουργίας tailor made μενού, τον έχει οδηγήσει να συνεργάζεται με τα καλύτερα εστιατόρια εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος. Πάθος του, όμως αποτελεί η διδασκαλία, αφού έχει πραγματοποιήσει αναρίθμητα σεμινάρια και workshops ανά τον κόσμο προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για γλυκές δημιουργίες και σε τρίτους.