Το κρεμέ, είναι μία πλούσια κρέμα με βελούδινη υφή που προσθέτει μία εντυπωσιακή πινελιά σε μία μεγάλη γκάμα γλυκών και επιδορπίων. Οι γευστικοί συνδυασμοί φρούτων αμέτρητοι και τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, σημαντικά! Ακολουθώντας τις γνώσεις και τις συμβουλές του Pastry Chef, Χάρη Ψιλόπουλου, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Συνέχισε τις σπουδές του στο DCT (Ελβετία) λαμβάνοντας το Culinary Arts Diploma και κατόπιν στο University of Birmingham (Αγγλία) όπου αποφοίτησε με BA (Hons.) in Culinary Arts . Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο KFG Κout Food Group (Kuwait), στο Hotel Ermitage (Zurich), 2 Michelin star restaurant (Relais & Chateaux) και στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων στο Maison Blanc (French pâtisserie-boulangerie). Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.