Από την προετοιμασία του τέλειου ρυζιού μέχρι την κοπή του ψαριού με ακρίβεια, ο sushi master, Νικόλας Χατζηδάκης, μοιράζεται μαζί μας βήμα προς βήμα όλες τις τεχνικές και τη δεξιοτεχνία που απαιτεί η παρασκευή ενός ισορροπημένου σε γεύση και υφή, sushi. Maki rolls, nigiri, sashimi με φρέσκα υλικά και ντελικάτες υφές, αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει ο εισηγητής μας, αναδεικνύοντας σε κάθε συνταγή την ομορφιά της απλότητας και την τέχνη της τελειότητας που συνδυάζει ένα sushi.

 

 

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Νίκος Χατζηδάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας, Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει κάνει πολλές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για το sushi στο Τόκιο, ενώ έχει κατακτήσει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Ένας chef υψηλών επιδόσεων με 8 χρόνια προϋπηρεσίας σε high end εστιατόρια, ανάμεσά τους το εστιατόριο Sushimou, το Kinjo Japanese & Sushi Restrobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Koks.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
16/01/2025 - 14:35-17:15
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.