Η LE MONDE σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα έχει τη χαρά να υποδεχτεί τον Ιάπωνα chef της Πρεσβευτικής Οικίας στην Ελλάδα, κ. Kaito HAYASHI σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα. Μέσα από τρεις συνταγές, ο chef θα μοιραστεί με τους σπουδαστές τις τεχνικές, τις παραδόσεις και τα μυστικά που καθιστούν τη γαστρονομία της Ιαπωνίας μοναδική.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Kaito Hayashi, Ambassador’s Chef, Embassy of Japan in Greece
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/01/2025 - 12:40-15:20
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.