Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τιμητική εκδήλωση τελειοφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Γονείς, συγγενείς και φίλοι των τελειοφοίτων του σπουδαστικού έτους 2024 κατέκλυσαν το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών για να παρευρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους στη μεγάλη στιγμή της ολοκλήρωσης των σπουδών τους.
Κάθε χρόνο βραβεύουμε απόφοιτους παιλαιότερων ετών, οι οποίοι έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην επαγγελματική τους διαδρομή. Έτσι φέτος, είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τους: Παναγιώτη Γιακαλή, Executive Chef στο The Margi (1 Michelin Star), Θάνο Φέσκο, Executive Chef στο Delta Restaurant (2 Michelin Star), Δημήτρη Γκουντιμένκο, General Manager στο Poseidonion Grand Hotel, Καλλιόπη Πάλλα, Revenue Manager στο Divani Collections Hotel και Στέφανο Σμπόνια, Pastry Sous Chef στο Grand Bretagne & King George.
Τιμητική βράβευση απονεμήθηκε και σε σπουδαστές οι οποίοι συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς, κάνοντας μας υπερήφανους. Έτσι βραβεύθηκαν ο Άγγελος – Σπυρίδων Γεωλδάσης και η Νικολέτα Κοϊμτζή για την 3η θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό TROPHEE MILLE International που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία και ο Βασίλης Μαλτέζος και Αναστάσιος Μάμας για την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης αντίστοιχα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Olivier Roellinger.
Στο πλαίσιο βράβευσης εκπροσώπων του τουρισμού και της φιλοξενίας, βραβεύτηκαν για τις συνθήκες πρακτικής άσκησης που προσέφεραν στους σπουδαστές το καλοκαίρι του 2024, ο όμιλος H HOTELS COLLECTION,την τιμητική διάκριση για τον οποίο παρέλαβε ο κ. Στέφανος Μυλωνίδης , HR Executive Titania Hotel και το Four Seasons, για το οποίο την τιμητική διάκριση παρέλαβαν οι κ.κ. Shehab El Nagga, Talent Acquisition Director και Νικόδημος Κούλιτς, People & Culture Manager.
Τέλος, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων της Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024 και συγκεκριμένα:
Food Quality Award έλαβαν οι εταιρείες: ΙΟΝ, Agrino, Barilla, Friesland Campina, Interion Hellas, KALLAS INC, Loulis Food Ingredients, Unilever Food Solutions
Equipment Quality Award έλαβαν οι εταιρείες: Αφοι Κιουρτζόγλου, Cooking Hellas, Delonghi Kenwood.
Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους να τους υποστηρίζουμε και να τους θαυμάζουμε.