Ο chef Γιώργος Γογόπουλος αναλύει τους βασικότερους τρόπους μαγειρέματος στην επαγγελματική μαγειρική, παρουσιάζει και επεξηγεί τους βαθμούς ψησίματος και μας εξηγεί τις επιδράσεις και τις αντιδράσεις των τροφίμων μέσα στην κουζίνα.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Συστήνεται κατά προτεραιότητα σε σπουδαστές του πρώτου έτους σπουδών.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας-Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και κάτοχος του τίτλου “Advanced Professional Programme in Culinary Arts” του προγράμματος LE MONDE-FERRANDI. Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, συμμετέχει ενεργά ως εισηγητής σε κύκλους σεμιναρίων, καθώς και στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Αθήνα και τη Ρόδο (Grande Bretagne/Astir Palace-The Luxury Collection-Starwood, Hilton), εστιατόρια, πολυτελείς θαλαμηγούς, τακτικά εργάζεται κι ως ιδιωτικός σεφ. Η ενασχόλησή του στο παρελθόν, με τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις από διοικητική και συμβουλευτική θέση, του έχει δώσει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να υποστηρίζει την πλήρη λειτουργία μιας αντίστοιχης επιχείρησης. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «για μάγειρες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.