Νέα, ανακοινώσεις

Εξετάσεις Πιστοποίησης 2024/ Αιτήσεις Συμμετοχής

11 Σεπτεμβρίου, 2024 - Νέα, ανακοινώσεις

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Απόφοιτων ΣΑΕΚ (πρ. ΙΕΚ).

Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα υποδέχεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (πρ. Ι.Ε.Κ.).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι απόφοιτοι Σ.Α.Ε.Κ. (πρ. Ι.Ε.Κ.)  που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) από τη Σ.Α.Ε.Κ. που αποφοίτησαν.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και ενημέρωση για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης, μπορείτε να βρείτε στο site του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.  https://eoppep.gr/index.php/el/announcements/2080-diadikasia-ypovolis-aitiseon-exetaseis-saek-2024

Καλή επιτυχία!

Διεύθυνση LE MONDE

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.