O Pascal Bernou, chef του οίκου Rougié, σε συνεργασία με την εταιρεία De Gustibus, μοιράζεται με τους σπουδαστές της Σχολής τις συνταγές του με βασικό υλικό την πάπια.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

 Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Εισηγητής:
Chef Pascal Bernou
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
27/02/2024 - 11:00-14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.