Από τη βαθιά γνώση των βασικών συστατικών του παγωτού, έως την προσεκτική χρήση της τεχνολογίας και των τεχνικών παρασκευής του, ο pastry chef, Κωνσταντίνος Χολέβας, επεξηγεί όλα τα στάδια παραγωγής παγωτού σωστής δομής, υφής και γεύσης σε ένα διήμερο master class. Επιπρόσθετα, μας παρουσιάζει παγωμένες γλυκές συνθέσεις που ενσωματώνουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις τάσεις της εποχής σε μοναδικές newstalgic δημιουργίες.
Πρώτη μέρα: Τετάρτη 14/02/2024, 11:30-15:45
Δεύτερη μέρα: Πέμπτη 15/02/2024, 11:30-15:45
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης και για τις δύο μέρες, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, École Ferrandi, École LENOTRE (Γαλλία), Hotel Intercontinental (Αυστρία). Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλες εταιρείες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το Athenaum Intercontinental Hotel, Sofitel Athens Hotel. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και υπεύθυνος των ζαχαροπλαστικών τμημάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε γνωστά ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.