Ο chef Ηλίας Κόκκορης, ιδιοκτήτης ιταλικού εστιατορίου και κορυφαίος  pizzaiolο, μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά για μια λαχταριστή, αυθεντική ιταλική pizza. Mε έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και φυσικά στο ζυμάρι, φέρνει την ιταλική κουλτούρα στο πιάτο μας και μας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Ηλίας Κόκκορης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
22/03/2023 - 17:30-20:00
Κόστος: 50€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.