Mε τη χαρακτηριστικά βελούδινη υφή της, δένει υπέροχα με τα υλικά κάθε συνταγής, προσφέροντας σε κάθε παρασκευή, αξεπέραστη γεύση. Ιδανική για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, προσφέρει λύσεις εξαιρετικής ποιότητας και την εγγύηση ενός τέλειου αποτελέσματος. Αναλύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κρέμας γάλακτος καθώς και των προϊόντων με βάση το βουτυρόγαλα και τα φυτικά λιπαρά και μαθαίνουμε να αξιοποιούμε στο έπακρο τις αναρίθμητες δυνατότητές τους.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.