Mε τη χαρακτηριστικά βελούδινη υφή της, δένει υπέροχα με τα υλικά κάθε συνταγής, προσφέροντας σε κάθε παρασκευή, αξεπέραστη γεύση. Ιδανική για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, προσφέρει λύσεις εξαιρετικής ποιότητας και την εγγύηση ενός τέλειου αποτελέσματος. Αναλύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κρέμας γάλακτος καθώς και των προϊόντων με βάση το βουτυρόγαλα και τα φυτικά λιπαρά και μαθαίνουμε να αξιοποιούμε στο έπακρο τις αναρίθμητες δυνατότητές τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Chef Friesland Campina Hellas
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/01/2023 - 13:15-16:00
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.