Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 15  Δεκεμβρίου 2022 στις 11:30 

σε μια ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης στην υψηλή γαστρονομία:

Advanced Professional Programme in Culinary Arts

Advanced Professional Programme in Pastry

Professional Title in Innovative Cuisine

Είσοδος ελεύθερη αποκλειστικά για σπουδαστές και απόφοιτους  γαστρονομικών ειδικοτήτων.

Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα εκδηλώσεων, 4ος όροφος

Εισηγητής: Νίκος Βελισσαρόπουλος

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.