Μέσα σε ελατοδάση, θαμνότοπους και ξέφωτα, αλλά και σε παραποτάμιες περιοχές, φυτρώνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες είδη μανιταριών. Η συλλογή τους εξελίσσεται σε πραγματικό «σαφάρι» με έπαθλο τρυφερά, τροφαντά και νόστιμα μανιτάρια. Άριστης ποιότητας και με γεύση συγκλονιστική, τα μανιτάρια αποτελούν μια υγιεινή και ανώτερη γαστρονομικά τροφή. Ανακαλύπτουμε τον μαγικό κόσμο των μανιταριών, γνωρίζουμε καλύτερα μερικά από αυτά και εξασφαλίζουμε νόστιμα πιάτα αλλά και ευφάνταστες gourmet παραλλαγές.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Η Νόη Ιωαννίδου έχει διαγράψει μια μακρά και ενδιαφέρουσα πορεία σε εστιατόρια, catering και ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μύκονο και Αθήνα. Είναι Executive chef για περισσότερα από 8 χρόνια στο design Fresh HOTEL στην Αθήνα. Με σπουδές στη μαγειρική τέχνη και το F&B Management, εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζει πάντα να παρακολουθεί από κοντά τις νέες τάσεις και τεχνολογίες τις οποίες και μετουσιώνει σε γαστρονομικές απολαύσεις. Έχει κάνει consulting σε διάφορα εστιατόρια και επιχειρήσεις, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε σεμινάρια και γαστρονομικά φεστιβάλ καθώς και ως κριτής σε γαστρονομικούς διαγωνισμούς. Μέσα στα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και βραβεία. Η γαστρονομική της προσέγγιση βασίζεται στη χρήση εκλεκτών ελληνικών πρώτων υλών και στην ανάδειξη τους μαγειρικά, έχοντας πάντα ως γνώμονα τον σεβασμό στην πρώτη ύλη.
Για παραπάνω από 15 χρόνια μεταφέρει τη γνώση και την εμπειρία της ως καθηγήτρια μαγειρικής τέχνης στους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.