Η στιγμή είναι πάντα κατάλληλη για ένα risotto! Ποιές ποικιλίες ρυζιού θα το αναδείξουν; Πώς θα αποκτήσει κρεμώδη συνοχή; Ο chef Ηλίας Κόκκορης, μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά για ένα άρτιο τεχνικά ριζότο, σε συνταγές που θα μας χαρίσουν στιγμές ατέρμονης γαστρονομικής απόλαυσης.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.