Ένα διήμερο masterclass 100% εργαστηριακό κατά το οποίο θα παρουσιαστούν διαφορετικές τεχνικές και εφαρμογές slow cooking από τον διακεκριμένο chef Χρήστο Παναγόπουλο.
Με οδηγό την ανάδειξη των γευστικών χαρακτηριστικών της πρώτης ύλης, εφαρμόζονται κλασικές και σύγχρονες μέθοδοι σε δημιουργίες που καταφέρνουν όχι μόνο να συνδυάσουν διαφορετικές υφές, θερμοκρασίες και γεύσεις αλλά και να ξεχωρίζουν με την αισθητική τους παρουσίαση.
Διάρκεια: 12 διδακτικές ώρες
Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 12.20-17.30 & Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 12.20-17.30.
Διδακτική Μέθοδος: 100% εργαστηριακό
Διαθεσιμότητα θέσεων: 12
Κόστος Συμμετοχής: 250€
Ειδικές τιμές σε σπουδαστές και απόφοιτους LE MONDE
Πληροφορίες – Εγγραφές: T: +30 2108211700