Νέα, ανακοινώσεις

Slow Cooking Masterclass by chef Christos Panagopoulos

18 Ιανουαρίου, 2018 - Νέα, ανακοινώσεις

 

masterclass

Ένα διήμερο masterclass 100% εργαστηριακό κατά το οποίο θα παρουσιαστούν διαφορετικές τεχνικές και εφαρμογές slow cooking από τον διακεκριμένο chef Χρήστο Παναγόπουλο.

Με οδηγό την ανάδειξη των γευστικών χαρακτηριστικών της πρώτης ύλης, εφαρμόζονται κλασικές και σύγχρονες μέθοδοι σε δημιουργίες που καταφέρνουν όχι μόνο να συνδυάσουν διαφορετικές υφές, θερμοκρασίες και γεύσεις αλλά και να ξεχωρίζουν με την αισθητική τους παρουσίαση.

Διάρκεια: 12 διδακτικές ώρες

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 12.20-17.30 & Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 12.20-17.30.

Διδακτική Μέθοδος: 100% εργαστηριακό

Διαθεσιμότητα θέσεων: 12

Κόστος Συμμετοχής: 250€

Ειδικές τιμές σε σπουδαστές και απόφοιτους LE MONDE

Πληροφορίες – Εγγραφές: T: +30 2108211700

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.