Στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας του μαθήματος της Οινολογίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE φιλοξενεί τα σημαντικότερα ελληνικά οινοποιεία για μια σειρά σεμιναρίων γευσιγνωσίας. Στη διάρκεια των σεμιναρίων οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά που έχουν επιλέξει οι Έλληνες οινοποιοί να μας παρουσιάσουν και να μάθουν πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες που χρησιμοποιούνται καθώς και για τις τεχνικές οινοποίησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Κτήμα Ράπτη
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Με αφετηρία το Λεόντιο Νεμέας ξεκινά η ιστορία της Οικογενειακής επιχείρησης Ράπτη.
Ο εμπνευστής και ιδρυτής της, Γεώργιος Ράπτης, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιφυλλοξηρικής αμπέλου, πριν από 30 χρόνια έθεσε τις βάσεις της επιχειρηματικής του φιλοσοφίας με κύριο άξονα, τον σταθερό προσανατολισμό στην ποιότητα και την διάθεση του καλύτερου πολλαπλασιαστικού υλικού Αμερικάνικων αντιφυλλοξηρικών μοσχευμάτων στην αγορά. Με αυτές τις αρχές δημιουργεί φυτώρια αμπέλου που υπήρξαν από τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο με επιτυχημένη πορεία.
Σήμερα, τα «Χνάρια» ακολουθεί η δεύτερη γενιά της οικογένειας Ράπτη. Ο Χρήστος και η Έλενα διατηρούν ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
9/05/2022 - 11:30 - 13:15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.