Βουτυράτη τριφτή ζύμη γεμάτη πλούσιες βελούδινες κρέμες και τραγανή επικάλυψη, η τάρτα είναι με βεβαιότητα ένα έδεσμα που επιτρέπει αμέτρητους πειραματισμούς, ενώ μπορεί να συνοδεύσει οποιαδήποτε περίσταση. Πολύτιμες συμβουλές και δελεαστικές προτάσεις από τον pastry chef, Κωνσταντίνο Χολέβα, για τάρτες που θα εντυπωσιάσουν με την εκλεπτυσμένη γεύση τους και τη φινετσάτη εμφάνισή τους.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, École Ferrandi, École LENOTRE (Γαλλία), Hotel Intercontinental (Αυστρία). Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλες εταιρείες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το Athenaum Intercontinental Hotel, Sofitel Athens Hotel. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και υπεύθυνος των ζαχαροπλαστικών τμημάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε γνωστά ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.