01/04/2012
Μόλις έχει περάσει τα 30 και κερδίζει, για τη «Γαλάζια HYTRA», το δεύτερο (το πρώτο ήρθε πέρυσι για τη «Hytra») αστέρι του. Πώς το έμαθες ;
«Ήμουν στη LE MONDE, όπου διδάσκω φέτος και έριχνα ματιές στο site του Guide Michelin, περιμένοντας το αποτέλεσμα. Μόλις το έμαθα, βγήκα από την τάξη και άρχισα να πανηγυρίζω στους διαδρόμους».
Θεωρεί αυτό το αστέρι ακόμα πιο σημαντικό για τον ίδιο. Γιατί; «Διότι μπορώ να πω ότι είναι “100% Καραθάνος”. Ένας προσωπικός άθλος, για τον οποίο δούλεψα εξοντωτικά. Η “Γαλάζια HYTRA” είναι ένα νέο ουσιαστικά μαγαζί, ενώ η “Hytra” (σ.σ: μόλις μετακόμισε στον έκτο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ωνασείου) έχει ολόκληρη ιστορία, καθώς και γνωστούς σεφ πίσω της. Αυτό το αστέρι το νιώθω δικό μου».