07/01/2013
Η ελληνική κουζίνα ανθίζει και ανανεώνεται. Ο γαστρονομικός μεταμοντερνισμός που χρησιμοποιεί παραδοσιακά στοιχεία σε πρωτότυπες συνθέσεις, αναπτύσσεται ραγδαία στη γευστική σκηνή της Ελλάδας.
Στα πλαίσια των σεμιναρίων της για επαγγελματίες και food lover που πραγματοποιεί η καταξιωμένη σχολή Le Monde, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (1-4 μ.μ.), ο δικός μας Δημήτρης Αντωνόπουλος θα διευθύνει μια συνάντηση θεωρητικού προβληματισμού και ανάλυσης των πιο δυνατών εκδοχών του σε εστιατόρια της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας η οποία θα περιλαμβάνει και γευσιγνωσία.
Πληροφορίες στο 2108211700 και στο www.lemonde.edu.gr.
ΠΗΓΗ: http://www.athinorama.gr/restaurants/newsroom/?edtid=22771