Έμπειρος οινολόγος ο ίδιος, έχει αφοσιωθεί στην παραγωγή εκλεκτών κρασιών που έχουν ήδη κερδίσει πολλές διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
Ένα από αυτά, για το οποίο είναι ιδιαιτέρως υπερήφανος και ο ίδιος, είναι το Blink Zibibbo, ένα εξαιρετικά νεανικό, φρέσκο, αφρώδες κρασί με ιδιαίτερο design στο μπουκάλι, το οποίο παράγεται σε επιλεγμένους αμπελώνες της Λήμνου από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας.
Ταυτόχρονα οι σπουδαστές που παρακολούθησαν την παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά του οινοποιείου Πιερία – Ερατεινή, όπως το Ερατεινές Ευχές Κόκκινες, Ερατεινές Ευχές Λευκές και το Γυμνός Βασιλιάς και να σχολιάσουν τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ακολούθησε μια συζήτηση με τον κ. Αργυρόπουλο όπου οι σπουδαστές έθεσαν τα ερωτήματά τους για την αμπελουργία και την οινοποίηση των κρασιών.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αργυρόπουλο για την εξαιρετική παρουσίαση.