Τούρτες και ατομικά γλυκά με καινοτόμες τεχνικές και ιδιαίτερο ντεκόρ που φέρουν τη ζαχαροπλαστική ταυτότητα του pastry chef και καθηγητή της σχολής, Νικόλα Νικολακόπουλου, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα ξεχωριστό τριήμερο masteclass.
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.