Ένα διήμερο 100% hands on workshop όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική τεχνογνωσία τόσο στο ζύμωμα, άνοιγμα, στέγνωμα και γέμισμα φρέσκων ζυμαρικών όσο και στην ορθή τεχνική μαγειρέματος διαφορετικών ποικιλιών ρυζιού για ριζότο. Υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του εξειδικευμένου στην ιταλική κουζίνα chef της σχολής, Ηλία Κόκκορη, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη δεύτερη μέρα τα γευστικά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους.