Σημαντικές τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέπτονται τη Σχολή LE MONDE από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2017 και παρουσιάζουν τις δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και πρακτικής άσκησης στις επιχειρήσεις τους, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με όσους σπουδαστές και αποφοίτους ενδιαφέρονται.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, απευθυνθείτε στο γραφείο γραμματείας της Σχολής στο ισόγειο ή τηλεφωνήστε στο: 210 8211700.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ | ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ | ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ |
22/02/2017 13:00μ.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΚΡΗΤΗ | CHEF/ PASTRY CHEF/ HOTEL MANAGEMENT |
23/02/2017 12:00μ.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΑΘΗΝΑ | CHEF/ PASTRY CHEF/ |
24/02/2017 12:00μ.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΚΕΡΚΥΡΑ | CHEF/ PASTRY CHEF/ HOTEL MANAGEMENT |
28/02/2017 10:00π.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ | CHEF/ PASTRY CHEF HOTEL MANAGEMENT | |
01/03/2017 15:00μ.μ. | CATERING | ΣΠΑΤΑ | CHEF/ PASTRY CHEF/ HOTEL MANAGEMENT |
02/03/2017 12:00μ.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΑΘΗΝΑ | CHEF/ PASTRY CHEF/ HOTEL MANAGEMENT |
02/03/17 – 10:00π.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | CHEF/ PASTRY CHEF/ HOTEL MANAGEMENT |
07/03/17 – 12:00 μ.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΚΡΗΤΗ | CHEF/ PASTRY CHEF/ HOTEL MANAGEMENT |
03/03/17 – 12:00 μ.μ. | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | ΡΟΔΟΣ – ΚΩΣ | CHEF/ PASTRY CHEF/ HOTEL MANAGEMENT |