Νέα, ανακοινώσεις

Σεμινάριο για Χριστουγεννιάτικους κορμούς

16 Δεκεμβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

kormos xristougennonΜάθαμε να φτιάχνουμε τους πιο πρωτότυπους Χριστουγεννιάτικους κορμούς στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Χάρης Ψιλόπουλος, καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή LE MONDE παρασκεύασε τους πιο νόστιμους κορμούς, τους οποίους διακόσμησε με τον πιο «Χριστουγεννιάτικο» τρόπο.
Οι συνταγές για κορμούς που παρουσιάστηκαν ήταν:
Κορμός mascarpone mousse με φρούτα του δάσους και ζελεδάκια κουφοξυλιάς
Κορμός Σοκολάτα –  Marron
Κορμός μους σοκολάτας υγείας με τόνκα και 5 spices

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.